18. august 10:00

til 13:30

·

· Ved stranden

Bevarelse af strandtudser

Foto: Silas Orbe Edited

Kom forbi og bliv klogere på, hvorfor det er så vigtigt at bevare strandtudserne. Hør om, hvordan dyrepasserne og biologerne på Terrariet arbejder, når de gør en indsats for at beskytte en truet dyreart i Danmarks natur.
Strandtudsen er truet i Danmark, og derfor arbejder Terrariet på at beskytte arten, så den fortsat kan være en del af den danske natur. På vores stand kan du høre mere om projektet og det store arbejde, der ligger bag, når dyrepasserne og biologerne får strandtudserne til at yngle og genudsætter strandtudser i samarbejde med Assens Kommune. Du kan også blive klogere på, hvad en strandtudse egentlig er for en størrelse, og lære noget om padderne, som er den dyregruppe, strandtudsen tilhører. Vidste du for eksempel, at strandtudsehannerne kvækker i kor, når de skal tiltrække hunnerne til vandhullerne i parringssæsonen? Hannerne kvækker så intenst, at deres kor kan høres helt op til 1 km væk!

Arrangør

Terrariet - Reptile Zoo

Terrariet – Reptile Zoo er en specialzoo med en af nordens største samlinger af krybdyr og padder. Vi kombinerer ekspertviden inden for udstilling, formidling og avlsprojekter for at redde sjældne dyrearter samt deres habitater og inspirere besøgende til at gøre en forskel for naturen.

Kommende events:

Program

Du kan også opleve:

Skip to content