18. august 11:00

til 11:45

·

· Kulturkajens atriumgård

Børneteater: 50 farlige ting (alle børn bør prøve) af Live Art Danmark

Foto: Live Art Danmark

Har du nogensinde slikket på et 9 volts batteri? Løftet låget på popcornene, når de popper? Aldrig nogensinde? Så er denne forestilling for dig! Forestillingen undersøger alt det, voksne normalt advarer deres børn imod!

Forestillingen bygger på bogen af samme navn af Julie Spielger og Gever Tulley, og har spillet mere end 150 gange.

“Grebet med at fortælle om performancekunstnere passer perfekt ind med forsøgene og børnesynet. Selv en voksen som mig lærte og forstod pludselig performancekunst meget bedre: det handler om at lege med og skubbe grænser og virkeligheden.” Xenia Winther på Ungt Teaterblod marts 2020.

Performere: Daniel Norback og Katrine Leth Nielsen Idé: Sibylle Peters. Koncept: Hanno Krieg Forestillingen bygger på bogen 50 Dangerous Things af Julie Spielger og Gever Tulley. Skabt af Forschungstheater ved Fundustheater i Hamborg, Tyskland. Bearbejdet af Henrik Vestergaard, Daniel Nordback og Ellen Friis .

Varighed: 40 min.
Alder: fra 4 år.

Arrangører

Assens Bibliotekerne

Live Art Danmark

Siden 2004 har Live Art Danmark præsenteret over 350 internationale kunstnere i Danmark og i udlandet. Fra en base på over 2000 kunstnere udvikler vi borgerinddragende formater med talks, musik, spil, udstillinger og performances til og med kommuner, festivaler, kunstinstitutioner og mange flere.

Kommende events:

Program

Du kan også opleve:

Skip to content