16. august 15:00

til 16:00

·

· Multimøblet i Kulturkajen

Byen i lyset – ved vandet

Foto: Isak Reimer, Vestfynskoret - Korprøve, februar '24

Vestfynskoret, der er hjemmehørende i Assens, blev startet i 1981. Koret er et blandet kor med ca. 30 sangere i alle aldre. Koret synger normalt a cappella, men har ved flere lejligheder sunget med musikledsagelse, enten i form af et til lejligheden sammensat ensemble eller et etableret orkester.

Korets repertoire spænder meget vidt. Det indeholder kirkemusik fra renæssancen til efterkrigstiden, sange og viser fra den vestlige verden, og indimellem rytmisk pop og musical.

Til købstadsjubilæet har vi valgt et udpluk af sange med lys eller vand som tema.

Vestfynskoret øver hver tirsdag aften på Tobaksgaarden i Assens med sæsonstart i september. Vestfynskoret fik i efteråret 2023 ny dirigent: Jesper Frovin Jensen. Han er nytilflytter til Assens. Jesper er uddannet i musikvidenskab på Københavns Universitet med fokus på kordirektion. Jesper har igennem årene undervist/ ledet kor i musikskoler og gymnasier, været dirigent for en række kor, korsanger, kirkesanger og landsbyorganist.

Arrangør

Vestfynskoret

Vestfynskoret, der er hjemmehørende i Assens, blev startet i 1981. Koret er et blandet kor med ca. 30 sangere i alle aldre. Øver tirsdage på Tobaksgaarden i Assens.

Kommende events:

Program

Du kan også opleve:

Skip to content