17. august 10:00

til 20:00

·

· Tobaksgaarden

DRIVKRAFT’24

20 år! Tobaksgaarden har rundet den pæne alder, og det skal fejres med manér.
Vi laver en unik sommerfestival i baggården, hvor vi hylder dansk musik i alle dens afskygninger.

Drivkraften bag Tobaksgaarden er uomtvistelig. Husets historie, DNA og ihærdige menneskers benarbejde har skabt et sted, der sprudler. Og nu er det tid til at give tilbage til byen med en fest. Det sker 15-.17. august 2024, samme tidspunkt som Assens By fejrer 500 år som købstad. Der er dobbelt grund til at feste!

Forestil dig: Scenen rykkes ud i den hyggelige gård, som forvandles til en mini-festivalplads, og sammen med vores indendørs klubscene og caféscenen byder vi på et musikprogram, der rummer både nye toner og velkendte hits. Vi sørger for overraskelser, fællesskab og magiske øjeblikke. Og det er ikke alt. Ud over den gode musik kan du også glæde dig til: kunst, der inspirerer og udfordrer, børneunderholdning, der får de små til at smile, jazz og yoga for krop og sjæl, croquis og champagne for de kreative, film, du aldrig har set, lækker mad og drikke til ganen.

Kom og vær med til at fejre Tobaksgaardens 20-års fødselsdag! Vi lover dig et par uforglemmelige dage fyldt med musik, kunst, fællesskab og god stemning. Alt sammen lige midt i Assens By. Hold øje med vores hjemmeside og sociale medier for mere information om programmet. Vi glæder os til at se dig!

BILLETTER: Billetsalget starter fredag 16. februar 2024 kl. 10.
Begrænset antal Early Bird billetter sælges i perioden 16. februar-1. marts. Herefter sælges kun partoutbilletter og dagsbilletter.
EARLY BIRD 600 kr. + gebyr (UDSOLGT)
PARTOUTBILLETTER 850 kr. + gebyr
DAGSBILLETTER 400 kr. + gebyr
BØRN U. 12 ÅR Gratis.
Croquis & Champagne 100 kr. (Tilkøb fredag og lørdag).
Jazz & Yoga 100 kr. (Tilkøb lørdag)

Arrangør

Tobaksgaarden

Kulturhuset Tobaksgaarden åbnede 1. oktober 2004, rummer næsten 3000 m2 og består af udstillingslokaler, musik- og teatersal, biograf, spisested, Assens Kommunale Musikskole, samt en række mindre mødelokaler og grupperum til brug for forenings- og erhvervslivet. Tobaksgaarden har siden sin etablering udfyldt rollen som det vestfynske kulturelle lokomotiv, med aktiviteter som trækker folk til fra hele øen – og ikke mindst de tusindvis af danske og udenlandske gæster, som hvert år lægger vejen forbi Assens.

Kommende events:

Program

Du kan også opleve:

Skip to content