21. august 00:00

til 00:00

·

· Midtermolen

Kongeparret besøger Assens som del af årets sommertogt

Kongeskibet Dannebrog

Kongeparret besøger Assens som del af årets sommertogt
Deres Majestæter Kongen og Dronningen gæster Assens, onsdag den 21. august 2024, som del af sommertogtet med Kongeskibet Dannebrog. Kommunen fejrer i den periode også Assens bys 500 års jubilæum som købstad.

Borgmester Søren Steen Andersen glæder sig til besøget:

”Vi ser i den grad frem til at få besøg af Kongeparret. Det bliver en fantastisk dag, hvor vi får mulighed for at vise nogle af de mange steder, projekter og udviklingstiltag, vi er stolte af. Det er en meget stor ære, at Kongeparret netop i år, hvor Assens by kan fejre sit 500 års jubilæum som købstad, lægger vejen forbi på parrets første sommertogt. Det bliver helt sikkert en festlig dag, hvor vores borgere og andre besøgende får mulighed for at være med på forskellig vis undervejs.”

Når Kongeskibet Dannebrog ankommer til Assens Havn, modtages Kongeparret af bl.a. borgmester Søren Steen Andersen og en festklædt by.

Sidste gang et sommertogt, med Kongeskibet Dannebrog gik til Assens, var i 2003, hvor H.M. Dronning Margrethe og Prins Henrik gæstede byen.

”Assens by og området omkring har gennemgået en stor udvikling siden. Det glæder jeg mig til, at vi skal vise Kongeparret noget af. Der er bl.a. en stor transformation af hele havneområdet i gang,” siger Søren Steen Andersen.

Planlægningen af besøget er gået i gang. Flere detaljer om besøget og programmet bliver offentliggjort senere, hvor der også vil være akkreditering af pressen.

Kommende events:

Program

Du kan også opleve:

Skip to content