17. august 11:30

til 12:30

·

· Kulturkajen

Mavedans

Fotograf David Cutler Herrick

Mavedans-opvisning! Mavedans er god motion, og et festligt og farverigt indslag i vores hverdag, som vi med glæde og humør gerne vil dele med Assens by og Købstadsjubilæum. Vi vil vise 6 forskellige fortællinger gennem dansens kropssprog og musikken. Bagefter er der en workshop, hvor du kan prøve rytmerne.

Mavedans-opvisning med 6 fortællinger gennem dans og musik
1. 7-slørs dansen – Salome blev bedt om at danse 7 slørs-dansen for Kongen! Hun smider slørene, et ad gangen, indtil hun til sidst har stjålet kongens hjerte.
2. Mystic Moment – Møde med det ukendte, en tilsløret danser! Når det uventede sker, vil du så springe frem og være med?
3. Fallahs Drømme – Handler om, at du ser det, du har fokus på, igen og igen, indtil det går op for dig, at du er i dine drømme.
4. Olivia not just any bird – En beretning om Olivias hverdag. Olivia er en kærlighedshøne. Bare fordi du er en høne, kan du stadig have en berigende liv, fuldt af interessante og sjove oplevelser og masser af kærlighed. Vi går alle ind for dyrevelfærd!
5. Shanghai bellydanser – Dansen får os til at stille spørgsmål, og på den måde lærer vi, hvordan de mon danser i Kina. Har de dragevinger?
6. Sød dessert – Denne dans er vores bøn til den store flødeskumskage, hvor vi finder happiness i lidt fedtforstærkninger!

Mavedansere skal acceptere deres krop, og de må gerne være store og små, det er lige meget, bare vi er har kærlighed og lykke i vores liv, og lidt flødeskumskage skal der altid være plads til! Workshop med henblik på en kort introduktion til mavedans og grundelementerne i arabisk musik! Vi slutter med en lille rytmisk Kys, Kys-dans!

Mavedans er for alle, vi griner, vi får motion, og vi lever!

Arrangør

AOF

Donna Lee er Mavedanser, og har undervist i 35 år. Flere end 50 forskellige koreografier tager udgangspunkt i hendes liv fordi hun tror på at relationer er nøglen til indlæring. Hendes passionen er smittende, målet er at kvinder skal elske deres krop, og vise den fem med stolthed og ynde.

Kommende events:

Program

Du kan også opleve:

Skip to content