17. august 10:00

til 12:30

·

· Fra Jerichausgade ned gennem Østergade med slut på Kulturkajen

Sambaoptog

Sambaoptoget bliver i anledning af jubilæet ekstra festligt og farverigt med mange lokale dansere, musikere, aktører samt sambaorkestre og dansere udefra. Musikerne vil spille et fællesnummer, og dansegruppen fra Peter Willemoesskolen vil optræde, når vi ankommer til Kulturkajen. Der vil være sambamusik og dans i hovedgaden bagefter.

Under og efter optoget vil du opleve en skøn blanding af sambaglade dansere og musikere folde sig ud i festlige sambarytmer og flotte kostumer. Det store sambaoptog byder både på lokale og professionelle deltagere, heriblandt den århusianske sambaskole Sambananas, Sønderborggardens Sambagardes tattoo, Foxy Ladies, Donna Lees Mavedansere, CulturArte, Sambaneserne fra Assens Musikskole, Assens Harmoniorkester og Peter Willemoeskolen, samt dansere og forskellige indslag fra mange af kommunens skoler, daginstitutioner, foreninger og erhvervsdrivende.

Sambaoptoget arrangeres af Foreningen Liv i Assens i samarbejde med Musikskolen, der står for den musikalske ledelse og undervisningen af rytme- og blæserelever, og Peter Willemoesskolen, der lader musikken og danseglæden overtage skemaet for en dag, hvor samtlige ansatte og elever deltager i den årlige begivenhed. Sambaoptoget lykkes især på grund af den store opbakning fra lokale, sponsorer og frivillige.

Arrangører

Liv i Assens / Samba Assens

Peter Willemoesskolen

Assens Musikskole

Peter Willemoesskolens elever og ansatte deltager i Sambaoptoget. Musikskolen deltager med elever og musiklærere i Sambanesernes orkester på percussion og blæseinstrumenter.

Kommende events:

Program

Du kan også opleve:

Skip to content