17. august 14:00

til 17:00

·

· Udenfor ved det røde pakhus på Midtermolen

Tang og havmad – det nye “superfood”

Foto: Lars Henriksen

Tangentusiast og kystmad-specialist Jens Helt fra Havsmag vil være medvært ved det røde pakhus. Her vil der være fokus på tang, hvad den kan kulinarisk – og ikke mindst den enorme betydning, tang har for de indre danske farvande. HAVSMAG er startet af Jens Helt, som er bosiddende på Sydfyn. De seneste år har han dyrket og høstet tang som fødevare, ved de sydfynske kyster. Til daglig er han lærer på en efterskole, hvor han underviser i madkultur og natur. Han har med “havets nye superfood” skabt flere produkter af tang til en bæredygtig og sund kost.

Han vil sammen med Oplev Kystens Lars Henriksen være at finde ved Det Røde Pakhus med små kulinariske smagsprøver på alt godt fra havet, selvfølgelig med tang i fokus.

Desuden vil man kunne låne en fiskestang og prøve at fange en fisk i havnebassinet.

Arrangør

Oplev Kysten

Tangentusiast og kystmad-specialist Jens Helt fra Havsmag og lystfisker, sanker og havmads-entusiast Lars Henriksen fra Oplev Kysten er værter for eventet.

Kommende events:

Program

Du kan også opleve:

Skip to content